ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Αξιοπιστία και Ποιότητα για κάθε project

1. Επεξεργασία & Εκτύπωση

Οι προηγμένες τεχνολογίες και οι ψηφιακές κάμερες έχουν καταστήσει πιο εύκολη τη λήψη φωτογραφιών, αλλά η εκτύπωσή τους εξακολουθεί να είναι σημαντική για να απολαύσουμε τις εικόνες μας σε φυσική μορφή και να τις καταγράψουμε για μελλοντική αναφορά.

Η επεξεργασία φωτογραφιών περιλαμβάνει διάφορες διαδικασίες που βελτιώνουν την ποιότητα και την εμφάνιση μιας εικόνας. Μπορεί να περιλαμβάνει ρυθμίσεις όπως η προσαρμογή της φωτεινότητας, της αντίθεσης, της κορεσμού, της οξύτητας και της χρωματικής ισορροπίας.

Αφού ολοκληρωθεί η επεξεργασία της φωτογραφίας, γίνεται η εκτύπωσή με την ΕΓΓΥΗΣΗ της Tales4love !!!

2. Πίκμανση

Η  πίκμανση γίνεται ημιαυτόματα και χειροκίνητα  με γνώμονα την καλύτερη συμπεριφορά ενός άλμπουμ  στην βιβλιοδεσία με την ΕΓΓΥΗΣΗ της Tales4love !!!

3. Κόλλημα

Το κόλλημα του άλμπουμ γίνεται με παραδοσιακό τρόπο, χειροποίητα 100% χωρίς μηχανές για το καλύτερο και βέλτιστο αποτέλεσμα με την ΕΓΓΥΗΣΗ της Τales4love !!!

4. Κόψιμο

Το κόψιμο των άλμπουμ γίνεται σε επαγγελματικό μαχαίρι μεγάλης ακρίβειας για το καλύτερο αποτέλεσμα με την ΕΓΓΥΗΣΗ της Tales4love !!!

5. Έλεγχος

Με την  ολοκλήρωση της κατασκευής του άλμπουμ  γίνεται ενδελεχής έλεγχος προτού συσκευαστεί και σταλεί στον πελάτη με την ΕΓΓΥΗΣΗ της Tales4love  !!!

6. Συσκευασία

Η συσκευασία για εμάς είναι ένα βασικό κομμάτι  του άλμπουμ και για αυτό το λόγο σας προσφέρουμε  αξιόλογες λύσης συσκευασίας εξολοκλήρου   χειροποίητα 100% από φυσικό ξύλο πεύκου όπως και ντυμένα κουτιά στο ίδιο ύφος του άλμπουμ με την ΕΓΓΥΗΣΗ της Tales4love !!!

Scroll to Top