Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις ή απορίες για κάτι;
  1. Τα χειροποίητα άλμπουμ συνήθως φτιάχνονται με υψηλής ποιότητας υλικά, όπως γνήσιο δέρμα, υφάσματα, χειροποίητα χαρτιά ή ξύλο.
  1. Τα χειροποίητα άλμπουμ συνήθως έχουν προσεγμένη συναρμογή και φινίρισμα. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ένα κοινό σημάδι των χειροποίητων προϊόντων.
  1. Τα χειροποίητα άλμπουμ συνήθως έχουν μια μοναδική και προσεγμένη αισθητική. Η σχεδίαση και ο τρόπος παρουσίασης των φωτογραφιών μπορεί να διαφέρει από τα μη χειροποίητα προϊόντα.
  1. Τα χειροποίητα άλμπουμ συνήθως είναι πιο ακριβά από τα μαζικής παραγωγής άλμπουμ, λόγω της χειροποίητης εργασίας και των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Φυσικά και έχετε το δικαίωμα να προβάλετε το site για την επιλογή  των εξώφυλλων  και  της συσκευασίας. Όπως και να δώσετε το site σε ζευγάρια  για τη διευκόλυνση σας !!!!

Φυσικά  μπορείτε  βεβαία  κατόπιν συνεννόησης με την Tales4love για τις περαιτέρω διασφαλίσεις και των δυο πλευρών!!!

Την  περίοδο που έχουμε υψηλή υγρασία  στο περιβάλλον  υπάρχει η τάση να σκεβρώνουν αλλά δεν πρέπει να υπάρχει η ανησυχία  ότι το άλμπουμ είναι ελαττωματικό!!!  Η αυξημένη υγρασία είναι  παροδική  στον  περιβάλλοντα χώρο και  με το πέρας της υγρασίας  θα επανέλθει  στην αρχική του κατάσταση όπως το παραλάβατε από την Tales4love  !!!

Τα δέρματα και τα βελούδα είναι άριστης ποιότητας. Η αντοχή τους είναι εγγυημένη στο πέρασμα του χρόνου !!! Υπάρχουν στην αγορά  κατώτερης ποιότητας  προϊόντα που φαίνονται για δέρματα και βελούδα αλλά στην πραγματικότητα  είναι κινέζικα χαρτιά όπου  η αντοχή τους είναι αμφίβολη και η διάρκεια τους περιορισμένης  !!! 

Η αποστολή των προϊόντων  γίνεται με τους εξής τρόπους:  courier – κτελ – μεταφορική  εταιρία  και τα κόμιστρα  τα χρεώνεται  ο παραλήπτης.

Η παραγγελία  σε κανονικές συνθήκες ολοκληρώνεται σε  10 εργάσιμες μέρες εκτός  από περιόδους που υπάρχει φόρτος εργασίας και ίσως απαιτηθούν 15 με 20 εργάσιμες ημέρες.

 

Scroll to Top