Σχετικά με εμάς

Πρωτοβουλία στις προκλήσεις της τεχνολογίας

Στην εποχή των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών και των κινητών τηλεφώνων, το χειροποίητο άλμπουμ αντιπροσωπεύει μια πραγματική αξία και πολυτέλεια. Είναι η καταγραφή μιας μοναδικής στιγμής, με την εγγύηση ποιότητας που μόνο ένα χειροποίητο άλμπουμ μπορεί να προσφέρει.

 Είμαστε στον χώρο της κατασκευής χειροποίητων άλμπουμ πάνω από 20 χρόνια. Έχουμε συνεργαστεί με μεγάλους ιταλικούς οίκους και έχουμε αποκτήσει την απόλυτη εμπειρία και τεχνογνωσία στη χειροποίητη κατασκευή τους. Σήμερα, εκτός από την παρουσία μας στην ελληνική αγορά, εξάγουμε τα προϊόντα μας και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

 Οι συλλογές μας γεννήθηκαν μέσα από μία συνεχή αναζήτηση σχημάτων και στυλ ανάμεσα στις σύγχρονες τάσεις της μόδας. Όλα τα άλμπουμ κατασκευάζονται με αγάπη και έμφαση στη λεπτομέρεια, αποκλειστικά από εμάς τους ίδιους στο εργαστήριό μας. Μοναδικός μας στόχος είναι οι αναμνήσεις σας να παραμείνουν ανεξίτηλες στον χρόνο. 

Στα χειροποίητα άλμπουμ μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά οικολογικά υλικά υψηλής ποιότητας από ελληνικές επιχειρήσεις. Δεν χρησιμοποιούνται τοξικές κόλλες και οι θήκες τους είναι από ανακυκλωμένα υλικά. Τα ξύλινα κουτιά τους είναι επίσης χειροποίητα με ξύλο πεύκου από τεχνητά δάση που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Scroll to Top